Ontdek de voordelen van de professionele kledingstomer van STEAMRS

Alles wat je moet weten over de luxe staande Professionele Kledingstomer van STEAMRS

De Professionele Kledingstomer van STEAMRS is een luxe stoomapparaat, dat je kleding snel en gemakkelijk kreukvrij maakt. Het is een geweldige, stijlvolle optie voor wie op zoek is naar een alternatief voor traditionele strijkijzers en strijkplanken. Maar hoe werkt het apparaat precies en wat zijn de voordelen ervan?

Hoe werkt een staande kledingstomer?

De Professionele Kledingstomer van STEAMRS maakt gebruik van stoom om kleding te ontkreuken en op te frissen. Het apparaat beschikt over een XL watertank en een verwarmingselement dat het water omzet in stoom. De stoom wordt vervolgens door een mondstuk geblazen en op de kleding gericht. Door de hitte van de stoom worden de vezels in de stof losser en voller, en zo kunnen ze gemakkelijk en snel worden gladgestreken en ontkreukt.

Hoe lang duurt het voordat een staande kledingstomer opgewarmd is?
Deze Professionele kledingstomer is speciaal ontwikkeld met maar een doel: optimaal gebruikersgemak. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat de kledingstomer zo snel mogelijk opgewarmd- en klaar voor gebruik moet zijn. De kledingstomer is dan ook al binnen 45 seconden ready to steam!

Kan een staande kledingstomer gebruikt worden voor alle soorten stoffen? 
Absoluut! Een professionele kledingstomer is speciaal ontwikkeld om veilig en zorgeloos te kunnen gebruiken op alle stoffen, behalve leer en suède. Gebruik de stomer op stoffen gemaakt van delicate zijde tot stevige katoen en denim, om gemakkelijk kreukels te verwijderen en op te frissen! Probeer de stomer ook eens uit op je beddengoed, meubilair, en bijvoorbeeld gordijnen!

Kan een staande kledingstomer gebruikt worden voor het verwijderen van geuren? 
Ja, zeker! Een staande kledingstomer kan gebruikt worden voor het verwijderen van geuren. De stoom kan helpen om geuren te neutraliseren en de kleding frisser te laten ruiken. Door de hete stoom worden geuren in de kleding op natuurlijke wijze verwijderd. Dit betekent dat je kleding na het stomen fris ruikt zonder gebruik te hoeven maken van chemische middelen. De hitte van de stoom zorgt er ook voor dat bacteriën en mijten worden gedood. Dit maakt het apparaat ook geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Voordelen van de Professionele Kledingstomer van STEAMRS

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van een kledingstomer, en de Professionele Kledingstomer van STEAMRS is geen uitzondering. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste voordelen:

  • Tijd besparen: Met de Professionele Kledingstomer van STEAMRS kun je kleding sneller strijken dan met een traditioneel strijkijzer en strijkplank. Het apparaat is binnen 45 seconden opgewarmd en kan direct worden gebruikt om kleding te ontkreuken.

  • Geen strijkplank nodig: Een ander groot voordeel van de Professionele Kledingstomer van STEAMRS is dat je geen strijkplank nodig hebt. Je kunt de kledingstomer gebruiken terwijl de kleding aan een kledinghanger hangt, wat het proces veel gemakkelijker maakt.

  • Veilig en zacht voor kleding: Kledingstomers zijn over het algemeen veiliger en zachter voor kleding dan strijkijzers. De stoom zorgt ervoor dat de vezels van de stof niet beschadigd raken, en het risico op verbrande of geplette plekken op de kleding is niet mogelijk, in tegenstelling tot bij het gebruik van een strijkijzer.

  • Veelzijdig: De Professionele Kledingstomer van STEAMRS is veelzijdig in gebruik en kan worden gebruikt om verschillende soorten stoffen te ontkreuken. Het is niet alleen geschikt voor kleding, maar kan ook gebruikt worden op gordijnen, 

  • Gebruiksgemak: Een staande kledingstomer is gemakkelijk te gebruiken en vergt geen ingewikkelde technieken zoals bij strijken. Het enige wat je hoeft te doen is de stoomkop over de kleding heen bewegen.

  • Bespaart ruimte: Een staande kledingstomer is compacter dan een strijkplank en strijkijzer, en neemt daardoor minder ruimte in beslag in huis. 

  • Verwijdert bacteriën en mijten: De hitte van de stoom zorgt ervoor dat bacteriën en mijten worden gedood. Dit maakt het apparaat ook geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

  • Luxe uitstraling: De kledingstomer is niet alleen ontzettend handig en functioneel, het design van het apparaat, en de afwerkingen hiervan, zijn werkelijk prachtig en hoogstaand. Het staat ontzettend mooi in de slaapkamer, kledingkamer, in het washok of bijvoorbeeld in een winkel.

 

Zoals je hebt kunnen lezen, is de professionele kledingstomer van STEAMRS een waardevolle aanvulling op je huishoudelijke apparaten. Het is een efficiënte en effectieve manier om je kleding snel en gemakkelijk te ontkreuken en op te frissen, zonder dat je hiervoor een strijkplank nodig hebt. Met de verstelbare hanger en de telescopische stang is deze kledingstomer geschikt voor verschillende kledingstukken en het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder ervaring in het strijken. Bovendien is de STEAMRS kledingstomer een duurzaam apparaat dat is ontworpen om lang mee te gaan. Dus als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om je kleding er fris en kreukvrij uit te laten zien, dan is de professionele kledingstomer van STEAMRS de perfecte keuze voor jou. 

Vorige Post Volgende Post

Efficiënter de was drogen met dit handige hulpmiddel: sneller, zachter en minder gekreukt.

SHOP NU