Bij STEAMRS staat klanttevredenheid en kwaliteit altijd op nummer 1 en wij zullen er alles aan doen om onze klanten tevreden te stellen.

Voor al onze elektrische producten bieden we een fabrieksgarantie van 1 jaar, behalve voor de Professionele Kledingstomers, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt.

Onze garantie geldt voor alle elektrische producten die verkocht worden via onze officiële website
www.steamers.nl, inclusief kledingstomers en fabric shavers. Deze garantie is een aanvulling op, en niet een vervanging van, de rechten die klanten hebben volgens de consumentenwet. Consumenten hebben het recht om te kiezen voor service onder de garantie of onder hun consumentenrecht.

Onze garantie houdt in dat het elektrische product, tot 1 jaar na de originele aankoopdatum op de officiële website (www.steamers.nl), werkt zonder defecten, onder de voorwaarden dat het product alleen wordt gebruikt volgens de voorschriften van STEAMRS voor het product, inclusief de handleiding van het product en de technische specificaties. De garantie geldt alleen voor het product dat de klant heeft gekocht voor eigen gebruik en niet voor doorverkoop.

De garantie is niet van toepassing op:
(a) producten die zijn gekocht via andere kanalen dan www.steamers.nl;
(b) problemen die optreden meer dan een jaar na de originele aankoopdatum van STEAMRS via de website;
(c) cosmetische schade, inclusief maar niet beperkt tot krassen, deuken en gebroken plastic;
(d) schade veroorzaakt door externe oorzaken, zoals ongelukken, misbruik, verkeerd gebruik, contact met vloeistoffen en vuur;
(e) schade veroorzaakt door het gebruik van het product buiten de voorgeschreven voorschriften van STEAMRS voor het product, inclusief de producthandleiding, technische specificaties, enz.;
(f) een product dat is aangepast door de klant.

Als de klant een geldige claim indient die onder de garantie van STEAMRS valt, zal STEAMRS het volgende doen:
(a) het product repareren;
(b) het product vervangen.

Waar wij voor staan

Onze collecties

Met passie en toewijding verenigt STEAMRS oud-oma's trucs, met de nieuwste technologieën, om kleding te verzorgen. Wij geloven dat een extra vleugje liefde, gemak en zelfs plezier de kern moeten vormen van het kledingverzorgingsproces. Door te streven naar een samensmelting van tijdloze tradities en innovatieve vooruitgang, hebben wij een unieke collectie gecreëerd die het beste van beide werelden belichaamt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, niet alleen in de producten die wij creëren, maar ook in de mentaliteit die we willen verspreiden. Door mensen aan te moedigen om bewust met hun kleding om te gaan, hopen we bij te dragen dragen aan een wereld waarin verspilling wordt verminderd en een nieuwe waardering ontstaat voor de items die we dagelijks gebruiken.

Ontstaan

Het idee om een verandering teweeg te brengen in de huidige manier van textiel-verzorging ontstond als een vonk van creativiteit. Al snel werden de eerste ontwerpen gemaakt voor een unieke, luxe en duurzame kledingstomer, die in een handomdraai alle kreukels moeiteloos laat verdwijnen. Ze zagen ook een kans om een apparaat te ontwikkelen dat niet alleen doeltreffend zou zijn, maar er ook nog eens elegant en stijlvol uitzag - iets wat tot dan toe ontbrak in de markt. Zo is onze droom ontstaan om met STEAMRS de manier waarop we onze kleding verzorgen te moderniseren.

Meer lezen

Duurzame producten

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

24/7 klantenservice

Snelle en eerlijke klantenservice

Wij garanderen kwaliteit

Uitstekende garanties op onze artikelen

Same day shipment

Voor 18:00 uur op werkdagen

handstomer beige

De Naam

Onze naam "STEAMRS" symboliseert onze passie voor stoomtechnologie, een duurzame en effectieve manier om kleding te verzorgen. Tevens staat het woord "DREAMERS", als een herinnering dat dromen werkelijkheid kunnen worden wanneer we onze idealen nastreven. Samen vormen deze elementen de kern van ons bedrijf, dat is geworteld in onze toewijding om duurzaamheid te verweven met een stijlvolle levensstijl.

Bij STEAMRS streven we ernaar om jou de tools te bieden om bewust om te gaan met je kleding en jezelf en de wereld om je heen te inspireren. Samen creëren we een betere toekomst, één zorgvuldig verzorgd kledingstuk tegelijk.

Meer Steamy Vragen?