Het Merk voor Kledingverzorging

STEAMRS by Dreamers

"Wij kwamen in aanraking met diverse handstomers van verschillende merken. Wij waren echter nooit tevreden over de kwaliteit, de stoom-uitstoot en/of over de designs van deze kledingstomers. Ze gingen ook nog eens snel kapot. Dit moest toch beter kunnen!".

— Thomas Homburg

"We hebben onze expertise en passie voor hoogwaardige textiel gecombineerd met de beste productontwerpers van Nederland om zo de ultieme kledingstomers te ontwikkelen en produceren."

— Charlotte Ham

Wij stellen onszelf heel graag aan je voor.

Founders met een uitgebreide ervaring in hoogwaardig textiel

STEAMRS by Dreamers is opgericht door ondernemers Charlotte & Thomas uit Breda. Hun achtergrond en gedeelde passie voor hoogwaardig textiel, met specifieke expertise in luxe beddengoed, leidden tot de oprichting van STEAMRS in 2021, met een duidelijke missie: Textielverzorging eenvoudig, stijlvol en modern te maken.

"Onze grootste ergernis in het huishouden was voorheen altijd die stapel wasgoed in de wasmand (en dan de berg strijkgoed). Zelfs alleen al aan strijken denken resulteerde in diepe zuchten. Het hele strijkproces, van het opzetten van de strijkplank tot het gladstrijken van de kreukels, kostte veel tijd vanwege onze gebrekkige strijkkwaliteiten."

— Charlotte Ham

Kledingstomers met focus op topkwaliteit, luxe design, gebruiksgemak en langdurige prestaties.

Wij kwamen in aanraking met diverse handstomers van verschillende merken. Wij waren echter nooit tevreden over de kwaliteit, de stoom-uitstoot en/of over de designs van deze kledingstomers. We hebben er één gehad waar we tevreden over waren, deze werkte echter alleen op gedestilleerd (prijzig) water, en was al binnen een half jaar kapot. Dit moest toch beter kunnen!

Ons doel: de áller-beste kledingstomer ontwikkelen.

Samen met de allerbeste product-ontwikkelaars van Nederland hebben wij ons eerste model ontwikkeld en een kleine eerste batch kunnen laten produceren. Onze Luxe Kledingstomer bleek een regelrecht succes te zijn en was binnen notime uitverkocht! Het apparaat warmt snel op, is licht, compact, verwijdert kreukels met het grootste gemak en maakt textiel weer fris, doordat de stoom bacteriën doodt en geurtjes verwijdert. De stomer is van binnen gecoat met een speciale laag om kalkvorming te voorkomen en er kan normaal kraanwater gebruikt worden. 

Stomen in stijl!

De STEAMR is een briljante uitkomst in ons leven en wij zijn er zeker van dat dit ook jouw leven veel makkelijker maakt.

Inmiddels is onze collectie uitgebreid met verschillende kleuren handstomers, Professionele staande stomers en diverse handige, chique kledingverzorging-gadgets! Ontdek ze snel!