Wij stellen ons graag even aan je voor

Een kleine tip, grote oplossing!

Zeg nu zelf, we hebben het toch veel te druk en hebben toch allemaal veel leukere dingen te doen dan onze kostbare tijd te verspillen aan huishoudelijke klusjes? 

Ook al houden wij ervan dat alles in ons huis fris en schoon is: een echte huisman- en vrouw zijn we niet bepaald. De grootste frustratie in ons huishouden was voorheen altijd de opstapelende was in de wasmand (en vervolgens strijk in de strijkmand). Wanneer we alleen al dachten aan het strijken resulteerde dit in luid gezucht. Het klaarzetten van de hele boel en vervolgens het verwijderen van kreukels namen dankzij onze belabberde strijkvaardigheden erg veel tijd in beslag.

Nu is het zo dat wij dagelijks veel bezig zijn met textiel. Buiten onze persoonlijke liefde voor mooie kleding hebben wij een bijzondere passie voor hoogwaardig beddengoed

Vanuit deze liefde is onze webshop www.casadormi.nl ontstaan, waarop wij het allermooiste beddengoed van topkwaliteit aanbieden. Daarbij zijn mooie beddengoed foto's (zónder te veel kreukels) cruciaal voor onze webshop. Tijdens fotoshoots kwamen wij telkens oog in oog te staan met onze grootste vijand: het logge strijkijzer en strijkplank. We waren vaak uren bezig met het strijken van beddengoed, dat vervolgens toch weer lelijk ging kreuken wanneer we het bed op gingen dekken. Het strijken was ontzettend frustrerend en tijdrovend.  

Het afgelopen jaar kwam onze nieuwe grote liefde op ons pad: de handstomer. Er ging een wereld voor ons open. Het apparaat warmt snel op, is licht, compactverwijdert kreukels met het grootste gemak en maakt textiel weer fris, doordat de stoom bacteriën doodt en geurtjes verwijdert. Zo hoef je beddengoed of kledingstukken minder vaak te wassen dan normaal. Hierdoor vermindert slijtagegaan stoffen langer mee en is het ook nog eens veel beter voor het milieu

Wij gebruikten de handstomer zó vaak (zowel privé als in ons bedrijf), dat we dit met iedereen willen delen. Onze missie is ontstaan: dé ultieme handstomer designen die compact, licht, krachtig en stijlvol is. Die niet misstaat in het interieur, van hoogwaardige kwaliteit is en ècht lang meegaat. Maak kennis met onze STEAMR: De Rolls-Royce onder de handstomers.

De STEAMR is een briljante uitkomst in ons leven en wij zijn er zeker van dat dit ook jouw leven veel makkelijker maakt.

Met hartelijke groet,

Het 'DREAM(S) TEAM'
Thomas & Charlotte 

 

handstomer beige
zwarte kleding stomer handstomer voor op reis

Vaarwel stijken: Hallo stomen!

SHOP NU