Shipping policy

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit kledingverzorging-gadgets en een uitstekende klantenservice?
Dan bent u bij STEAMRS aan het juiste adres! Ons team werkt dagelijks met passie en toewijding om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze dienstverlening. Bovendien bieden wij gratis verzending op al onze bestellingen binnen Nederland en België vanaf €50, en in de rest van de EU vanaf €100.

Onze leveringen worden verzorgd door de gerenommeerde postdiensten PostNL en DHL parcel.

Wanneer u niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt het pakketje teruggebracht en de volgende dag opnieuw aangeboden. Als alternatief kan er een briefje worden achtergelaten met de gegevens van de dichtstbijzijnde afhaallocatie waar het pakketje kan worden opgehaald. Als u geen briefje heeft ontvangen en het pakketje niet is bezorgd terwijl de track-and-trace aangeeft dat het wel is verzonden, neem dan contact met ons op en wij zullen het voor u uitzoeken.

We begrijpen dat u uitkijkt naar uw mooie, handige, nieuwe STEAMRS product(en), en daarom doen we ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Met uitzonderingen van Zondagen & speciale feestdagen. Als producten niet op voorraad zijn, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Als dit het geval is, stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte via de e-mail.

Wilt u uw bestelling volgen? Na uw bestelling ontvangt u van ons een track-and-trace code, waarmee u uw pakket eenvoudig kunt volgen. Bij STEAMRS zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit producten en klantenservice. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle verzending!