Ons verhaal

Welkom bij STEAMRS BY DREAMERS - een fashion-care merk dat jouw kledingverzorging makkelijk en plezierig maakt. Wij bieden een luxe en chique collectie van gadgets die perfect passen bij jouw moderne levensstijl. Geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid, streven we ernaar om eenvoudige geometrische vormen, hoogwaardige materialen en tijdloze designs te combineren. Onze producten worden vervaardigd in samenwerking met de beste lokale fabrikanten en zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan.

Ontstaan

STEAMRS, het Nederlandse kledingverzorgingsmerk, werd opgericht in 2021 door Thomas Homburg en Charlotte Ham, twee jonge ondernemers met een passie voor textiel, design, marketing en productontwikkeling. “Onze droom ontstond tijdens een fotoshoot voor een luxe beddengoedmerk, waar kreukels een absolute no-go waren en waar we ons opnieuw realiseerde hoe vaak er slecht om gegaan wordt met textiel”. Ze wilden een hoogwaardige, duurzame en krachtige handstomer creëren, die zorgvuldig omgaat met delicate stoffen en er ook nog eens mooi uitziet - iets wat nog niet bestond. Sinds de start van STEAMRS tijdens de coronaperiode is hun filosofie uitgegroeid tot een multidisciplinair fashion-care label met een jong en enthousiast team.

MEER LEZEN

Visie

Wij geloven in de kracht van kledingverzorging. Door jouw kleding met zorg te behandelen, geef je het een langer leven en draag je bij aan een duurzame garderobe. Door minder te kopen, kun je meer investeren in de essentials die dit gevoel van voldoening geven, en creëer je ruimte om bewuster te zijn van de toekomst van onze samenleving en planeet. Wij proberen dit gevoel van minimalisme door te voeren in onze ontwerpen door middel van eenvoudige geometrische vormen, duurzame materialen en een tijdloze uitstraling. Kwalitatieve gadgets die jou helpen je kleding met liefde te verzorgen, zodat je er extra lang van kunt genieten.

MEER OVER KLEDINGVERZORGING
Steamrs luxe fashion care website | www.steamers.nl

Missie

Wij streven ernaar om duurzame kwaliteitsproducten te ontwerpen die jouw favoriete kledingstukken generaties lang laten meegaan. Om dit te bereiken, houden we nauwlettend rekening met elk detail, van verpakking tot onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling. Onze inspiratie komt vanuit een harmonieus samenspel van traditie en innovatie; we putten uit grootmoeders trucs en omarmen tegelijkertijd de nieuwste technologieën. Onze inzet voor duurzaamheid helpt bij het creëren van een betere wereld met producten van hoge kwaliteit en een positieve impact op het milieu.

MEER OVER DUURZAAMHEID

Onze droom

Wij willen de manier waarop we met kleding omgaan veranderen. Wij bieden de beste zorg voor kleding op een makkelijke en efficiënte manier met onze mooie, duurzame en effectieve kledingverzorgingsproducten.

Kleding raakt ons en is medebepalend voor hoe we ons voelen en wat we uitdragen.

Wij geloven dat kleding meer is dan alleen een stuk stof. Bij STEAMRS hechten we veel waarde aan het liefdevol onderhouden van kleding, zodat je er altijd onberispelijk uitziet en je favoriete items langer meegaan.

SHOP COLLECTIES

Same day Shipment

Voor 18:00 uur op alle werkdagen

Duurzame keus

Verantwoorde producten en verpakkingen

Kwaliteit Garantie

Kwaliteitsproducten en service

Stijlvol Design

Functionaliteit en Esthetiek gecombineerd