Kleding raakt ons en is medebepalend voor hoe we ons voelen en wat we uitdragen.

Wij geloven dat kleding meer is dan alleen een stuk stof. Bij STEAMRS hechten we veel waarde aan het liefdevol onderhouden van kleding, zodat je er altijd onberispelijk uitziet en je favoriete items langer meegaan.

Opgericht in 2021

Het Nederlandse kledingverzorgingsmerk STEAMRS is in 2021 opgericht, met de missie om kledingverzorging gemakkelijker, sneller en leuker te maken, met behulp van handige, kwalitatieve gadgets.

Onze droom

Wij willen de manier waarop we met kleding omgaan veranderen. Wij bieden de beste zorg voor kleding op een makkelijke en efficiënte manier met onze mooie en effectieve kledingverzorgingsproducten. Kies voor duurzame, stijlvolle producten waar jij, je portemonnee en je garderobe jarenlang plezier van hebben en draag bij aan een meer duurzame en verantwoorde mode-industrie.

Samen voeren we een stijlvol verzet tegen Fast-Fashion Industrie

Geef je kleding een langer leven

Door beter te zorgen voor de items die je al hebt, door minder te wassen en minder te strijken, blijven textielvezels veel langer krachtig, vol flexibel en kleur behouden. Geef je kleding de liefde die het verdient en heb er vele malen langer plezier van!

Luxe staande kledingstomer professioneel en krachtig stomen

Stijlvol Design

Wij geloven dat functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Daarom hebben we producten ontworpen die niet alleen praktisch zijn, maar ook jouw interieur verfraaien. Want wie zegt dat kledingverzorging niet stijlvol kan zijn?

SHOP NU