Deze website is gelimiteerd voor uw browser. Wij raden u aan om over te schakelen naar Chrome, Safari, Firefox of Edge.

NU: Tijdelijke feest-korting op alle artikelen!

Besteld voor 18:00 morgen in huis

Gratis verzending voor alle orders boven €50,-

Gratis retourneren More info

Ook geen strijkprins(es)?

We hebben toch allemaal wel wat leukers te doen dan bergen strijk wegwerken? 

Schakel de hulp van onze stijlvolle handstomer in en kom altijd netjes en fris voor de dag! Pluk ‘s ochtends je favoriete kledingstuk uit de kast, stekker in het stopcontact, nog geen minuutje stomen met de stijlvolle handstomer en je bent klaar om te gaan: kreukvrij en fris! Zo lijkt het net alsof je je chaotische leven goed op orde hebt. 

Een hekel aan strijken? 

Ook al houden wij er onwijs van dat alles in ons huis fris en schoon is: een echte huisman- en vrouw zijn we niet bepaald. De grootste frustratie in ons huishouden was voorheen altijd de opstapelende was in de wasmand (en vervolgens strijk in de strijkmand). Wanneer we alleen al dachten aan het strijken resulteerde dit in luid gezucht. Het klaarzetten van het hele zooitje en vervolgens het verwijderen van kreukels namen dankzij onze belabberde strijkvaardigheden erg veel tijd in beslag! De STEAM'R is voor ons ultieme uitkomst en we zijn er van overtuigd dat dit ook jouw leven veel gemakkelijker gaat maken! 

Speciaal ontworpen krachtig stoomapparaat voor snel resultaat 

Met dank aan de brede stoomkop, de verhitte speciaal ontworpen strijkplaat op de STEAM'R, en de krachtige stoomproductie van 1500Watt, zijn hardnekkige kreukels geen enkel probleem meer. In een paar minuutjes is je textielproduct opgefrist en kreukvrij. 

De STEAM'R is heel erg snel klaar voor gebruik. Binnen 20 tot 25 seconden is de handstomer opgewarmd. Combineer dit met een waterreservoir van 100ml en je stoomt dat ene item super snel kreukrij voordat je de deur uit gaat. Je stopt de stekker in het stopcontact, vult het waterreservoir en kan 7 minuten onafgebroken stomen. Natuurlijk kan je het stomen ook pauzeren door de knop los te laten. 

Gebruik de STEAM'R niet alleen voor kleding, maar ook voor je beddengoed, gordijnen, sierkussens, tafelkleden etc. 

Cart

U bespaart

Er zitten momenteel geen artikelen in je winkelmand.