How to use | Kledingborstel

Doe jij niets liever dan knuffelen met je huisdier, maar zijn de haren die op je kleding/meubilair achterblijven je minder lief? We got you! 

De luxe kledingborstels van STEAMRS is ontworpen in om in een oogwenk haren van textiel te verwijderen. De borstel is herbruikbaar en zelfreinigend, en zo heb je jarenlang plezier van deze fantastische borstel!

 

Hoe gebruik je de kleding borstel? 

1. Leg het kledingstuk weg op een vlakke, harde ondergrond
2. Schuif de koker van de borstel af
3. Gebruik de borstel door in een richting de haren weg te poetsen 
4. Borstel herhaaldelijk over de stof heen en voer wat druk uit op de stof
5. Steek vervolgens de borstel terug in de koker
6. Trek de borstel er weer uit, en de borstel wordt automatisch gereinigd
7. Haren & pluizen worden opgevangen in het opvangbakje onderop de brush
8. Leeg het opvangbakje boven de prullenbak

 

Hoe werkt de kledingborstel? 

De borstel bevalt duizenden statische micro-borsteltjes, die een magnetische werking hebben op haren en op stofdeeltjes. Haren bevatten kleine 'haakjes', die gemakkelijk worden aangehecht, en vastgepakt door de micro-borsteltjes en zo als het waren vastgekleefd worden. Dit maakt de borstel uitermate geschikt voor huishouden met huisdieren.

Deze microborstels zijn erg zacht en hierdoor is de borstel ook geschikt voor het ontpluizen van delicate textielproducten.

Na gebruik plaatst u de pluizenborstel terug in de zwarte koker, waarin zich dezelfde microborsteltjes bevinden. Door de borstel vervolgens weer uit de koker te trekken, strijken de microborsteltjes tegen elkaar in, en zo worden alle pluis-restanten opgeslagen in het opvangbakje aan de onderkant van de borstel. Deze is vervolgens gemakkelijk te legen.  

 

kledingborstel om haren van kleding af te halen

Vorige Post Volgende Post

Efficiënter de was drogen met dit handige hulpmiddel: sneller, zachter en minder gekreukt.

SHOP NU