Deze website is gelimiteerd voor uw browser. Wij raden u aan om over te schakelen naar Chrome, Safari, Firefox of Edge.

Beddengoed Stomen

Gebruik een handstomer om je beddengoed op te frissen en een kreukloze look te geven

Altijd een picture-perfect opgemaakt bed!

Een gekreukte set op bed staat niet chique, maar het strijken van bedgoed is voor velen een groot frustratiepunt. Onze ultieme oplossing: de handstomer. Dek het bed op, ga met de stomer over het overtrek en kussenslopen heen, en alle kreukels verdwijnen in een handomdraai.

Het ontkalken van je STEAM'R

Moet je het stoomapparaat even ontkalken?

Wanneer je er voor kiest om geen gedestilleerd water te gebruiken in de STEAM'R, maar water uit te kraan te gebruiken, kan het zijn dat je eens in de zoveel tijd je STEAM'R even moet ontkalken. Het ligt er vaak aan in welke regio je woont wat de kwaliteit van het water is wat uit de kraan komt. Het ene water is 'harder' dan het ander en bevat meer kalk. Net als bij een waterkoker is het zo eens in de zoveel tijd eens nodig te ontkalken. Gebruik bijvoorbeeld azijn om het apparaat te ontkalken. Wij raden het aan om gedestilleerd/gefilterd of osmose water te gebruiken om dit te voorkomen.
Verkalking binnen in een handstomer kan er voor zorgen dat het stoomwater onmogelijk door het apparaat kan 'reizen' en hierdoor komt er geen stoom uit het apparaat. Hiervoor is het erg belangrijk om goed voor je STEAM'R te zorgen. Wij hebben er met ons designteam voor gezorgd dat de buitenkant prachtig is, maar het is jouw taak om er voor te zorgen dat ook dit binnenkant mooi blijft! Dit is gelukkig niet lastig, en kost weinig tijd. Daar houden we van!

Het beste wat je kan doen voor je STEAM'R is het gebruiken van schoon en helder water vanaf het begin dat je het apparaat gebruikt. Dit zorgt voor een veel langere levensduur van het apparaat en van de werking hiervan. De STEAM'R heeft een speciale coating aan de binnenkant wat er voor zorgt dat er minder kalk ontstaat, echter is verkalking toch niet uit te sluiten. Wanneer je problemen met je STEAM'R ervaart, raden wij aan om het apparaat te ontkalken met azijn, aangezien dit een zachte, maar effectieve reinigingsmanier is voor het apparaat. Gebruik azijn met minimaal 12% azijnzuur. Wij raden het af om een descaler te gebruiken, aangezien dit te hardnekkig kan zijn voor de binnenkant van het apparaat en er sterke zuren vrij kunnen komen die niet goed zijn om in te ademen. 

Hieronder 5 gemakkelijke stappen om de STEAM'R te ontkalken: 

1. Gebruik 1 cl azijn (minimaal 12%azijnzuur) in het waterreservoir. Dit kan gemakkelijk door het bijgeleverde mini-maatbekertje te gebruiken. 

2. Vul de rest van de tank/of het maatbekertje met water

3. Stoom met het apparaat totdat het waterreservoir leeg is. Doe dit niet op textiel, aangezien het azijn voor vlekken kan zorgen. Wat bruingekleurde kalk restjes kunnen uit de gaten van het kopstuk van de STEAM'R komen, en het kan onaangenaam ruiken. Houdt de stomer tijdens dit process boven de wasbak, om te voorkomen dat er vlekken op meubels e.d. komen.

4. Vul de watertank opnieuw met vers, schoon (het liefst gefilterd) water, zonder azijn deze keer, en stoom nogmaals tot de tank leeg is. Dit werkt alle eventueel achtergebleven restjes kalk goed weg. Stoom nog steeds niet op stoffen. 

5. Klaas is kees! Je kan weer aan de gang met je handstomer zoals je gewend bent.

Het zou kunnen dat je dit process een aantal keer moet herhalen om het apparaat extra schoon te krijgen. Wanneer er geen kalkrestjes meer uit het apparaat komen tijdens het stomen, ben je helemaal klaar met het ontkalken. Succes! 

Bij vragen mag je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij zijn er om u te helpen en te adviseren.

Zwarte luxe kledingstomer STEAMRS
Kleding stomer handstomer steamr zwart luxe apparaat voor op reis
Luxe kledingstomer Zwart gebruik handstomer voor gordijnen stomen
steamer kleding stomer zwart
Luxe kledingstomer zwart
Kleding Stomer Zwart STEAMRS By Dreamers Op stoel
zwarte kleding stomer handstomer voor op reis
Luxe kledingstomer STEAMRS www.steamers.nl
Close up waterreservoir van kledingstomer
kledingstomer voor op vakantie kleding ontkreuken
Luxe kledingstomer zwart mat-rubber finish
€75,95 Normale prijs €90,00
Korting
Kleur

Gratis verzending

Vandaag besteld, voor 17:00 = morgen in huis!

Cart

YAY! Je order wordt gratis verzonden Je bent €50 verwijdert van Gratis Verzending!
U bespaart

Er zitten momenteel geen artikelen in je winkelmand.